Torsdag

Vilken lång men bra torsdag jag har haft! Dagen började med ett svettigt spinningpass. Bästa starten på dagen helt enkelt! Därefter åt jag min havregryns frukost på bussen på väg till skolan för en hel dag med föreläsningar och seminarium.

Efter skolan mötte jag upp min fina barndomsvän Anna och vi satte oss på la pain frances och drack te. Timmarna sprang iväg och det var riktigt mysigt med kvalitets tid med min kära vän! Åkte direkt efter fikat till mitt bodypump pass och körde slut på mig själv i en timme.

NU är jag äntligen på väg hem och ikväll blir det en riktig"ta-hand-om-mig-själv-kväll". Ska ta hårinpackning, smörja in mig mer brun-utan-sol och måla naglarna! Ska bli riktigt skönt och välbehövligt!





Onsdag

Vilken jäkla bra dag det har varit idag! Imorse gick jag upp tidigare för att göra frukost till min älskling som sov hos mig. Det blev smoothie, ägg och fiberhavregryns gröt gjord av kärlek( haha) Därefter begav jag mig till skolan för seminarium och föreläsning.

Till lunch blev det rullbands sushi med bästa tjejerna i klassen, innan jag och Ebba begav oss till gymmet och körde ett styrkepass. Efter det gjorde vi iordning oss och åkte in till centrum och jag fick äntligen testa på FROZENYOGHURT! Fasen vad gott det var dessutom!! 

Nu är jag på väg hem och ska PLUGGAPLUGGAPLUGGA!! Ska även försöka ta en löparrunda eller promenad senare ikväll, men får se hur det blir med det:)





Måndag och Tisdag

Godmorgon bloggen! Hann inte uppdatera igår, så det kommer en summering nu!

Igår: vaknade upp på bästa sätt, dvs med min älskling! Åkte sen till skolan för föreläsning och seminarium. Därefter blev det fika med mina fina vänner Ebba och Johanna på cafe vanilla. Älskar det cafet, så himla mysigt ställe! På kvällen var det fotbollsträning, som var riktig rolig!

Idag då? Ska snart gå ut på min morgonpowerwalk med mina vikter runt armarna. Därefter blir det massiv frukost med ägg och smoothie tänkte jag. Vardagslyx på hög nivå! Ska lite senare idag möta upp två tjejer som ska köpa lite kläder av mig och därefter blir det gymmet, armar och axlar!

Ikväll blir det ett arbetspass mellan 
13-21.15 på äldrevården och efter det kommer min älskling hit och sover här! Såå glad för det:))





Mysig kväll

Godmorgon! Vilken mysig kväll jag hade igår med min underbara Vickan! Vi åkte och köpte massa frukt, så som ananas och vindruvor och även lite choklad! Sen åt vi middag tillsammans med hennes underbara mamma som jag tycker minst lika mycket om. Därefter bryggde vi te och hade en riktig myskväll framför melodifestivalen, och kombinerade det med en massa tjejsnack. Väldigt mysig kväll och jag var hemma först vid halv ett!

Idag då? Har precis ätit en dunderfrukost med min familj. Ska snart sticka ut och springa en sväng, innan jag beger mig till rosa mi, för att jobba några timmar! Därefter blir det lite plugg, innan jag drar mig till min kära pojkvän. Ha en bra dag!






Älskar helger!

Hej där! Allt bra? Hur kan det inte vara bra när det är HELG liksom!!:) 

Igår skulle jag som sagt ha en vilodag från träningen. Blev dessvärre lite komplikationer under dagen, vilket gjorde att jag tog en lång och välbehövlig löpartur. Träning för mig, relateras både när jag är arg, ledsen, glad, nervös, inspirerad etc etc. Igår var jag ledsen och behövde egentid, vilket resulterade i träning. Åkte sen till min underbara pojkvän och myste till det med räkor och skräckfilm! Bästa starten på helgen helt enkelt!

Idag då? Idag var det tänkt att jag skulle jobba.. Men icke.. Så det blev en lång sovmorgon med min kärlek. Sen åkte vi till gymmet och körde ben, rygg och mage! Grymt träningspass och jag lärde mig några nya övningar, som jag kommer fortsätta att köra på egenhand. Drog även och sola snabbt innan jag åkte hem.

Ikväll blir det myskväll med min älskade vän Vickan! Vi ska köpa goda ostar, kex och dricka massssor med te! Har inte träffat henne på ett väldigt bra tag, så vi har en hel del att ta igen:) ha en fortsatt bra Lördag!






NEW IN



För att min pappa åkte och köpte dem här skorna på rean igår! Ett par löparskor( inför Gbg-varvet) och ett par gymskor!=mycket nöjd tjej

Fredaag

Godmorgon! Fredag idag och jag ska göra min andra"provjobb-dag" på Sankt Jörgen. Kommer dock se om jag kommer fortsätta eller inte sen. Tror jag har tagit mig vatten över huvudet..

I eftermiddag ska jag möta upp några tjejer, som ska köpa lite kläder av mig! Därefter blir det raka vägen hem till min älskling för myskväll! Saknar honom jättemycket verkligen..! Så med andra ord har jag en träningsfri dag idag!
Bild på dagens frukost:fiberhavregryns gröt med kanel och banan, två ägg och citron vatten!

Till lunch blir det hemmagjord smoothie och ägg!



Stressig dag..!

Idag har jag en fullspäckad dag, minst sagt..! 

-spinning 45 min med min kära pappa
-föreläsning plus seminarium i skolan
-åka till citymail och skriva på papper för sommarjobb(semester)
-provjobba på Sankt Jörgens park på eftermiddagen(nervös som f*n, hoppas hoppas det går bra)
-Gymma(ben/mage/lite armar)
-städdag hemma
-om jag hinner( färga utväxten..!)

Japp, såhär ser min dag ut:) har redan avverkat spinningen,föreläsning och seminarium och nu ska jag till mitt postkontor. Ha en bra Torsdag mina vänner<3




Onsdag

NU kan jag andas ut. Det är en glad Hanna som skriver detta inlägg! Har precis skickat in mitt arbete på gul och jag kan inte göra så mycket mer. Känns riktigt bra faktiskt! 

Annars då? Gymmade ihop med min fina vän Ebba imorse. Riktigt skönt och bra start på dagen! Därefter blev det föreläsning och summering på vad vi har lärt oss under första matematikperioden som vi har haft. 

Ska nu möta upp två tjejer som ska köpa ett par skor och en tjocktröja av mig. Mitt mål är att spara ihop till ett par snygga jeans med kläderna som jag säljer. Ikväll blir det även min första träningsmatch i röd/blått mot hisingsbacka. Ska bli så himla roligt verkligen!







Tisdag

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott! En annan ställde klockan 04.45 för att hinna med en powerwalk innan skolan. Åt samma frukost som igår, då jag stod mig väldigt bra på det fram till lunch. Annars är jag jämt och ständigt hungrig! 

Idag då? Låång skoldag har jag att se framemot och därefter ska jag snabbt till gymmet och köra axlar och mage. Ikväll blir det pluggplugg och ännu mer plugg! 





En nedstämd period

Ligger utslagen i min säng och lyssnar på lugna låtar. Har på senaste tiden blivit väldigt trött och vill bara sovasovasova. Är inne i en period där jag känner en otrolig stress för allt och ingenting. Så mycket jag vill och ska hinna med. Så mycket som jag känner, gråt som skratt. Hinner jag inte med allt som jag har planerat för dagen, kan jag nästan bryta ihop, för att jag är så trött och får prestationsångest. Vill bara andas ut och le! nåväl, nu ska jag lägga mig så att jag orkar morgondagens bravörer!



För att sådana här sms gör än så glad! Vi borde säga oftare till våra nära och kära hur mycket dem betyder! Jag försöker både säga och skriva så ofta jag bara kan! Man vet aldrig vad som kan hända nästa dag..!

Måndag

Godmorgon! Måndag den 17de februari startar med en morgon powerwalk! Satte mina vikter runt benen idag,
som jag i vanligt fall brukar ha runt armarna. Det kommer jag absolut att fortsätta att göra, variation är bra på alla sätt! 

Annars då? Sitter nu och får i mig min stadiga frukost i form av fiberhavregryns gröt med kanel, citronvatten och två ägg! Är alltid så himla hungrig på morgonen så behöver bli mätt, så att jag inte små-äter under förmiddagen. Annars ska jag snart åka till skolan för föreläsning och seminarium. Efter skolan ska jag köra ett rygg/bröst pass och därefter blir det plugg hela kvällen! 

Tur att jag hade en sån bra helg i helgen, då den här veckan kommer bli tuff med mycket plugg och jobb!




Mycket bra helg

Hej bloggen! Vilken helg jag har haft:) här kommer en liten uppdatering på vad jag har gjort!

Fredag: Då mötte jag upp min vän Ebba för ett träningspass. Vi körde ben och mage! Därefter mötte jag upp min fina vän Linn Blohm. Har inte träffat henne på väldigt länge, men det var precis som vanligt och vi catchade upp det mesta över en go fika. Tillsist åkte jag hem till min kära pojkvän och vi myste lite innan vi begav oss till biopalatset för att gå på bio. Mysig alla hjärtans dag som får spenderad med min kärlek<3

Lördag: Vid halv elva tiden var det dags för frukostdejt med mina kära klasskamrater och deras respektive. Det var jag,Teo, Ebba,Tobias,Johanna,Oskar,Hanna C och Oskar. Vi satte oss på Condeco och hade en riktigt mysig förmiddag ihop med mycket skratt och glädje! På kvällen hade jag och älsklingen en riktig myskväll med pizza och massa gott framför hockeyn och sen en film som hette"Frozen ground". Riktigt bra film då den var verklighetsbaserad! 

Söndag: Idag har vi kollat på OS hela förmiddagen! Fasiken vad Sverige är duktiga! Efter herrarnas skidstafett åkte vi till gymmet och körde armar och mage. Teo dödade mig rent ut sagt. Nu är jag påväg hem och det är plugg resten av dagen/kvällen som gäller! Mysig helg helt enkelt:)





Onsdag

Hej bloggen! Det är en trött Hanna som skriver nu. Jobbade som sagt kväll igår och imorse var det föreläsning klockan 08.00 som stod på schemat och därefter seminarium. 

Efter lunch mötte jag upp min fina vän Ida och vi gick och simmade. Jag passade även på att göra alla tester som krävs för att söka till polishögskolan( livräddning, ryggsim och bröstsim) och simmade även 1200 meter vanligt. Sen gick vi till Espresso house och fikade. Himla mysig eftermiddag faktiskt!

Nu ska jag hem och ta en powernape innan det är dags för fotbollsträningen! Kram





Låååång dag

Vilken dag jag har haft, och den är inte slut än..!

Idag har jag varit på föreläsning och seminarium på förmiddagen i skolan. Slutade vid lunchtiden och åkte snabbt till gymmet och körde ett intensivt ryggpass, innan jag begav mig till äldrevården för att jobba kväll mellan 13.30-22.00. Så här sitter jag nu sista halvtimmen och väntar på att tiden ska gå och dricker samtidigt mitt te. Älskar verkligen att dricka te och gör det både till morgonen och kvällen! Tänkte åka förbi Haga någon dag och köpa med mig lite gott te därifrån! Bland annat dem här som är DRÖMGOA!!




Åt även den här soppan till middag idag! Den är inte bara billig utan dessutom är den god och man bli mätt! 

Löördag

Idag har jag jobbat på äldrevården och dessutom på min favorit avdelning! Dagen gick fort och jag är som alltid lika nöjd med mig själv efter ett arbetspass. Åkte sen till gymmet och körde ett lätt ryggpass. Tränade inget igår så fick verkligen abstinens och förnekade min förkylning( Gud lär väl straffa mig nu och göra mig sjukare..!) 

Ikväll blir det hursomhelst myskväll med min fina vän Ida! Vi ska göra lite god smoothie och äta en massa god frukt! Ska verkligen bli jättemysigt! Ha en bra lördag mina vänner❤




Snart helg

Hjälp vad trött jag är..!

Torsdag idag och praktiken börjar närma sig sitt slut. Idag hade vi idrott med års 5 och 6 på schemat. Lika mkt som jag tycker det ska bli skönt att gå tillbaka till att plugga, kommer jag faktiskt sakna våran underbara klass och lärare som vi har fått lära känna under dem här veckorna! 

Vad händer annars idag då? Efter att jag har jobbat klart på praktiken så blir det gymmet. Ett fett benbass och några intervaller står på dagens träningsschema. Sen ska jag åka till Carro och göra ögonfransförlägning, fika med farmor och ikväll väntar städdag. Helt okej dag med andra ord! Kram

Här är en ny tröja som har blivit införskaffad!! Så nöjd




Helt slut

Energin är inte på topp just nu. Är så trött och längtar nästan lite efter att komma tillbaka till skolbänken( även om jag trivs som fisken i vattnet på praktiken) men nu är det bara en vecka kvar:) 

Idag då? Har hunnit med morgonpromenad, praktik och ikväll blir det fotbollsträning med Tuve! Hoppas verkligen att det kommer gå bra!

 Saknar även min pojkvän även om jag har umgåtts med honom hela helgen.. Är man så är man kär(à)




Det var på tiden..!

Idag har jag som sagt jobbat på cafet! Älskar att jobba där nu när jag har fått andra arbetsuppgifter än vad jag hade innan! Sen är även dem jag jobbar med helt underbara!

Annars då? Har fixat lite "måste" och även pratat med Tuve tränare. Imorgon ska jag testa på en träning och förhoppningsvis blir allt toppen! Har varit upp och ner med fotbollen i flera års tid och nu vill eller orkar jag inte satsa på det längre! Vill spela för att det är ROLIGT och inget annat. Folk har lagt sig i och ansett att jag ska fortsätta i divison 1 för att utvecklas, men ikväll kände jag att "nu får det fan vara nog..!" och ni ska bara veta hur bra det känns!! 

Nu blir det kvällslöpning med musik i lurarna! Behöver springa av mig lite känner jag!! Kram





Födelsedags helg..!

Hejhej!!

Igår var en trevlig kväll! Trodde den dock skulle bli längre, men killarna som har delat ut post hela veckan var dödströtta tidigt.. Nåväl, vi åt hursomhelst på biljardpalatset och spelade därefter biljard i lag. Tycker det var riktigt god mat..!

Idag då? Idag fyller min kära pojkvän 22 år! Så det firades imorse med skönsång och paketöppning! Sen låg vi och myste framför en film innan vi begav oss till gymmet och körde axlar/mage! Därefter blev det hem och göra iordning sig för släktkalaset med Teos släkt! 

Annars blir det en lugn kväll! Imorgon blir det jobb på cafet och ska även försöka plugga och träna efter det! 







RSS 2.0