Pt, Pt, Pt

Idag började jag min första strika månad innan Thailand. Har fått en pt som ska styra vad jag äter och tränar. Mycket proteinrik mat och jäkligt mycket cardio och styrka är det som gäller. Har redan varit ute och promenerat 45 minuter imorse och varit på gymmet och kört 30 min spinning plus 30 min cxworx. Ska försöka gå ut en 30 minuters promenad till idag.    
Äggröra med lite skinka och tomat fick det bli till lunch idag!

Fin fredags kväll



Såå otroligt mysig kväll med tjejerna i klassen. Vi har ätit en massa kex och ost(.. Och vindruvor, godis, kladdkaka, päron, ananas etc) så det får bli både tidig promenad imorgon och styrka på gymmet för att få bort allt.. Hursomhelst så har det varit en fantastiskt rolig kväll och jag är såå glad för att jag har träffat dem här underbara tjejerna!



Löpning

Fick grym energi på gymmet idag! Kan bero på att jag inte träna imorse? Körde iaf 40 minuters löpning och lite magstyrka. Har nu tryckt i mig en massa sushi och ska börja fixa och dona inför ikväll då tjejerna i klassen kommer hit❤

 


Fredag

Godmorgon! Nu är det äntligen fredag! Hann inte med någon morgontidning imorse då jag var tvungen att köra mina päron till bussen. De ska iväg över helgen så jag och min bror har huset för oss själva. Nice. Dagens planer är att gå på föreläsning nu på förmiddagen. Ska även stanna kvar en stund efter och plugga på tentan som börjar närma sig. Därefter ska jag köpa middag till mig och min bror, gymma och sen fixa för ikväll! Ikväll kommer tjejerna i klassen hem till mig för lite fredags mys! Ska bli riktigt trevligt! Köpte en nu spets-bh igår fresten. Hur snygg kommer inte denna vara under en blus?? 




Spinning



Idag blir det spinning i 45 minuter som morgon pass! Veckans träningspass som jag hatar lika mycket som jag älskar! Bra träning är det i vilket fall som helst! Det är bara att och köra!💦




Bra dag med fina vänner

Haft en bra dag idag! Först frukost med världens bästa Anna och Viktoria! Vi åt på ett café som hette le petit i Haga! Supergod frukost där, rekommenderas starkt! Åkte sen till skolan. Blev ett stort missförstånd där så jag,Sara, Ebba och Johanna gick till rullbands sushi istället och satt och prata om allt mellan himmel och jord! Därefter åkte jag till gymmet med Viktoria och körde ett riktigt svettigt och bra pass. Det blev 40 min på crosstrainern och 35 min styrka. Grym dag helt enkelt❤


Frukost i stan

Gomorrrrron! Onsdag idag och det börjar närma sig helg igen❤ idag började jag min morgon med att spring 5 km och i backarna körde jag även några utfallsteg för rumpan! Stannade även vid några trappor och sprang upp och ner. Suger gott i benen! Har därefter duschat och väntar nu på min vän Viktoria som ska hämta upp mig. Det blir mysfrukost i Haga idag med Anna och Viktoria! Ska bli himla mysigt! Därefter blir det plugg med basgruppen, gymmet och städdag hemma! Ska ha tjejerna i klassen hemma hos mig på fredag, så då måste det vara fint:) här får ni en bild på"min" hylla i kylskåpet haha..



Shopping

Utöver träning som jag har ett stort intresse för, så älskar jag även att shoppa. Stoor passion som driver mig till att ha två olika jobb utöver plugget! Idag köpte jag en t-shirt från Lindex, bodysplasch som luktar vanilj från Victoria secret och nagellack i guld och genomskinligt glitter!❤


Tisdag

Såhär ser jag ut idag! Viktigt att dricka mycket! Har smaken choklad i min proteindryck, så jävla gott!







Tidigt morgonpass

Klockan är bara kvart över åtta på morgonen och jag har redan varit på puls och styrkepass som var i 45 min och powerwalkat på löpbandet med lutning i 33 min! Så jäkla nöjd med mig själv att jag tog mig upp trots sovmorgon! Ska duscha, basta och göra iordning mig innan jag drar till skolan. Det är två föreläsningar som gäller idag! Att sitta still lär inte vara några problem iaf!


7 h senare..

Uppdatering. Precis skrivit klart mitt analys arbete. Tog 7 h sammanlagt.. Känns bra nu efteråt iaf:) Sara åkte precis hem och jag ska vila en stund innan fotbollsträningen som är ikväll. Riktigt otaggad men det är ALLTID skönt efteråt:)


Morgon löpning

Godmorgon! Nu är det måndag och även lönedag! Kan tänka mig att många är överlyckliga:) idag började jag min morgon med att springa 5 km med några stopp för styrka under vägen. Det blev groddhopp, utfallsteg, upphopp och springa i trappor! Grymt bra start! Ska nu äta min grötfrukost innan Sara kommer hit och vi skriver klart vårt analys arbete ihop! Ikväll är det även fotbollsträning för min del:) 1 månad kvar till Thailand och formen ska vara på topp då!







Söndags inspo

Nu är det redan söndags kväll. Vad har hänt idag då? Inte speciellt mycket för min del vilket har varit en riktig dröm dag för mig, då jag alltid har tusen bollar i luften på veckodagarna. Har bara myst i sängen med min pojkvän hela dagen och först på eftermiddagen gick vi upp och satte på oss träningskläder och mötte upp Ivan, Fidde och Lina för en löpartur. Det blev totalt 8 km plus styrka i skogen. Känns gryymt bra nu efteråt! Är nu hemma och ska plugga resten av kvällen är det tänkt. Ha en fortsatt bra kväll! 


Lördag

Godkväll bloggen! Tänkte bara flika in(.. På min egna blogg?) och önska er en trevlig lördags kväll! Själv så sitter jag och läser en bok just nu som jag ska skriva ett analys arbete om i helgen i min svenska kurs. Lite segt men skolan kommer först. Vad har jag gjort annars idag då? Imorse blev det brunch med min pojkvän och hans vänner. Ägg och smörgås och en massa juice. Himla trevligt och gott! Har även hunnit att besöka gymmet och körde ett intensivt men svettigt styrkepass. Det blev fokus på armar och bål den här gången. Vill få fram lite mer synliga rutor på magen så det är därför jag kör så mycket kondition och bålstyrka för tillfället:) men nu ska jag plugga vidare! Puss




Frukost



Frukost. Bästa måltiden på dagen enligt mig! På vardagarna varierar jag mina frukostar på två olika sätt beroende på vad jag är sugen på. Första frukosten som ni ser på bilden är fiberhavregryns gröt med hallon. Hallon är något som oftast alltid återkommer då det både är nyttigt men framför allt supergott! Den andra frukosten som jag äter är kvarg blandat med kokos och hallon. En riktigt go drömröra!

Functional moves

Det blev ett nytt pass på gymmet idag. Testade på 60 minuter functional moves, där man tränar balans, koordination, kondition och styrka. Dock så föll inte det passet mig i smaken riktigt då jag inte var"helt slut" efteråt vilket jag gärna vill känna efter ett träningspass. Men det är absolut ett bra alternativ om man inte alltid vill köra stentuffa pass. Jag föredrar hellre spinning och cxworx eller kondition/styrka på gymmet:) men smaken är som baken och mina föräldrar älskar den här sortens träning. Efter passet avslutade jag med två magövningar på gymmet. Baam



Andra passet för idag..!

Herregud där tog energin slut efter allt plugg och jobb idag. Dricker mitt favorit te och försöker få tillbaka värmen i kroppen. Hoppar min fotbollsträning ikväll och drar istället till gymmet och kör mitt egna race. Får se om jag går på pass eller inte, men träna det skall jag göra!


Träning

Det finns inget bättre sätt att starta dagen på än att träna enligt mig! Man känner sig duktig, fräsch( när man har duschat) men framför allt så får man en sådan energi för resten av dagen! Körde 45 minuter spinning nu på morgonen och avslutade med en magövning! Sitter nu på bussen med min kvarg och är på väg till skolan. Idag är det skola, några timmars jobb på cafet och fotbollsträning ikväll som gäller! Kaos, nu ska jag fånga dagen( eller något)



Gymmet

Idag körde jag 30 min på crosstrainern( intervaller) när jag kör intervaller på gymmet så brukar det vara 2 min i hyfsat högt tempo och 1 min det snabbaste jag kan eller så kör jag tabata intervaller dvs 20 sek så snabbt jag kan och vila 10 sek gånger 8. Körde därefter styrka i magen och bålen i 25 min innan jag avslutade med en Tabata intervall på löparmaskinen så fort jag bara kunde! Härligt och svettigt pass på exakt en timme! Nöjd!




Onsdag

Heejsan! Onsdag idag vilket innebär bonde söker fru❤ men det är först ikväll och innan dess ska jag hinna med en hel del. Började min morgon med 5 km löpning och sen blev det frukost iform av kvarg, hallon och en morot. Är nu på väg till skolan för ett seminarium och sen ska vi plugga i basgruppen då vi har en redovisning på fredag om en bok. Ska även hinna gymma( cardio+bålstyrka) och så är det städdag hemma!



Ibland får tiden gärna gå fortare!



Trött och sliten tjej( och det är bara tisdag) hoppas på att denna veckan går fort! 

Tisdag

Godmorgon bloggen! Startade min tisdag med att jogga milen! Det gick långt ifrån snabbt då jag var trött efter gårdagens fotbollsträning, men jag tog mig runt iaf! Åt sen min standard gröt och taggar nu inför ett kvällspass på äldrevården! Ska jobba mellan 12.45-21.15 så det är ett ganska långt pass..hoppas tiden går fort:) 



Måndag

Idag är det redan måndag igen! Veckorna springer iväg verkligen! Startade dagen på bästa sätt genom att simma med Anna-Maria på valhalla! Åkte sen till skolan och gick på föreläsning och lämnade tillbaka böcker som jag hade lånat. Åt därefter sushi till lunch med bästa Sara och är nu på väg hem! Ska vila en stund innan det är dags för fotbollsträning! Fullfart från början till slut:) kram


Helgen!



Hej bloggen! Sorry för dålig uppdatering! I lördags var jag som sagt på ladiesnight med bästa Anna-Maria! Det var huuuur bra som helst! Rekommenderar alla tjejer att gå dit, killarna bjöd på en riktigt bra show! Efter det tog vi ett glas vin på le pain frances innan Teo kom och hämtade oss. På söndagen låg jag och Teo och myste nästan heeela dagen i sängen. Båda var så himla trötta så det var skönt att inte göra någonting alls! Vid fem tiden mötte vi upp hans vänner i löparspåret och sprang 5 km i terräng och därefter styrka. Kommer bli våran nya söndagstradition!:)




Hard work work

Jobba jobba jobbbbaaaa! En timme kvar och det är väldigt lugnt! Ska jobba morgon imorgon också och sen blir det ladiesnight för heeela slanten med bästa Anna-Maria! Åh det ska bli så roligt!


Man kan inte alltid ha kul!

Vad ska jag säga om min fredag? Att jag har varit produktiv är väl bara förnamnet! Idag har jag hunnit med att ringa flera olika samtal som var nödvändiga( men en stor sten har släppt) har även städat hela mitt rum, promenerat till farmor fram och tillbaka( ca 6-7 km) och fikat hos henne. Är nu hemma och har fått ändra mina planer med att ha myskväll med Linn och istället hoppa in och jobba några timmar på äldrevården då det verkligen är KRIS där! Ibland får man bita i det sura äpplet och bara göra det! Har dock hittat en bikini som jag skulle vilja köpa innan Thailand, ska ha den i åtanke hela kvällen. Tror det kallas målbildning? Nåväl, hoppas ni får en trevlig fredagskväll iaf!❤ kram


Pennor i olika färger

Jag gillar orginisation när jag antecknar på föreläsningar etc så att jag lätt hittar tillbaka när jag verkligen behöver det. Så igår köpte jag dem här pennorna i olika färger( självklart lila och rosa då det är stora favoriter hos mig) och ett rosa pennfodral till! Perfekt!


Torsdag

Godförmiddag! Igår eftermiddag var en mindre bra dag för min del. Ibland är det inte alltid lätt att se på den ljusa sidan. Idag då? Skulle gått på spinningpass imorse men valde att hoppa det och sova vidare. Vid halv nio gick jag upp och stack ut och körde ett intervallpass istället på 4 km och avslutade med några löpningar i backe samt utfallsteg. Åt sen en riktigt god frukost iform av fiberhavregryns gröt med hallon, ägg och banan! Mums vilken bra start på dagen! Dagens planer är att åka på ett seminarium i skolan och träna. Får se om det blir fotboll eller gymmet. 


Onsdag

Halllåå där! Tänkte uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv! Igår eftermiddag åkte jag och Teo till hans gym och körde ett brutalt rygg- och magpass. Riktigt kul att träna med sin pojkvän! Händer inte varje dag då vi gymmar på olika gym:) åkte sen hem till honom och myste lite innan vi somna. Idag då? Åkte till valhalla på morgonen och simmade 1500 meter. Var där själv för första gången på länge vilket var ganska skönt. Kunde jag köra mitt egna race och gå in i min egna lilla bubbla. Åkte sen till skolan och satte mig på biblioteket tillsammans med Linnea och här ska vi sitta fram tills vi har seminarium i eftermiddag! Annars är dagens planer att hjälpa till att städa hemma, sticka ut och springa och fixa lite papper angående kyäni och till sist men inte minst är det bonde söker fru ikväll( jippie)



Tisdag

Godmorgon bloggen! Började min dag med en 7 km lång powerwalk i duggregnet. Sitter nu och äter min fiberhavregrynsgröt med björnbär och kollar på nyheterna. Dagens planer är att läsa två böcker som vi ska ha seminarium på under veckan. Ska även till gymmet i eftermiddag och köra mage,rygg och axlar och sen åker jag hem till Teo och sover där! Blir nog en mysig dag:) 


Måndag

Godmorgon bloggen! Startade den här måndagen med en löpartur på 5 km innan jag slängde i mig min kvarg med hallon och kokos. Är nu på väg till skolan för en heldag med föreläsning och seminarium och ikväll är det fotbollsträning som gäller! Klarade förövrigt min andra tenta om styrdokument, orginisation och bedömning( fick högsta betyget VG i kursen nu) känns otroligt bra! Ha en bra måndag❤


Helgen

Igår(lördags) jobbade jag på cafet mellan 08.00-15.00. Det var mycket folk som kom en regnig dag som denna så det var mycket att göra hela tiden! Åkte därefter till gymmet och körde kondition då jag sprang i 22 minuter, körde crosstraining i 20 min och cyklade i 10 min innan jag avslutade med en magövning. Åkte därefter hem till min pojkvän och vi gick senare på kvällen  på bio. Mysig kväll helt enkelt! idag då? Sov väldigt länge( välbehövligt) och sen gjorde Teo brunch iform av pannkakor till oss och samtidigt kollade vi på en romantisk film. Riktigt mysig och slapp dag måste jag säga! Åkte därefter hem och stack ut och sprang 7 km och har under kvällens gång firat farsdag med familjen! Det som återstår av kvällen är att se solsidan och plugg innan det blir sovdags för min del! Puss



Bra fredags kväll!

Åkte hem till finaste Elin vid halv sex tiden tillsammans med Hanna och Jenny! Där drack vi( jag cola då jag ska jobba imorgon) och åt snacks! Åkte sen in till stan och mötte upp resten av laget för att äta middag på biljard palatset! Riktigt trevlig kväll och bra avslut på den här säsongen! Nu är jag på väg hem och ska lägga mig för att vara mitt bästa jag på cafet imorgon! 



Fredag

Godmorgon bloggen! Är ledig från allt som har med jobb och föreläsningar idag och ska plugga hela dagen hemma istället! Har precis varit ute på en 5 km lång powerwalk och ätit min grötfrukost med hallon! Dagens planer är att plugga, köra lite bålstyrka hemma och ikväll blir det middag och biljard med laget! Ska bli riktigt trevligt faktiskt! Vi är även några som ska ses lite innan och hänga!




Spinning, bra start på dagen!

Godmorgon! Började denna underbara torsdag på gymmet med ett spinningpass i 45 min och avslutade med lite mage! Så jävla bra start på dagen! Duschade och bastade lite( såklart) och har nu slängt i mig min frukost i form av kvarg, kokos och björnbär och är nu på väg till skolan. Ska plugga lite tillsammans med Sara och Linnea innan vår föreläsning börjar. Dagens planer är att gå på föreläsning, plugga, hjälpa min bror med matten och träna fotboll! Första fotbollsträningen på över en månad då vi har haft uppehåll! Vi har även fått två nya tränare( kvinnliga) som tydligen ska vara riktigt bra! Det återstår att se helt enkelt;)



Onsdag

Hej bloggen! Igår körde jag och min vän Ida trippelpass på gymmet. Först körde vi bodypump, sen core och tillsist bodystep i en timme! Var heelt slut efteråt så himla skönt! Idag då? Var uppe redan vid 05.00 för att sticka ut och springa 5 km. Lagom kallt ute så att jag vakna till ordentligt! Åt sen min frukost i form av kvarg, hallon och kokos! Riktigt god och bra kombination! Är nu på väg till skolan då det är lång dag(08.00-17.00) som gäller idag! Ska även hinna att träna en gång till fast då blir det styrka på gymmet. Sen ska jag hinna städa och plugga också!


Kaos

Kaos förklarar större delen av min dag. Försov mig så missade min morgonpromenad( fett besviken) hann inte heller att äta frukost eller att duscha. Prioriterade istället att fixa med mig lunch till skolan, ta på mig kläder och sminka mig haha.. Hann precis till första lektionen och självklart hade vi en låång dag i skolan idag. Är nu iaf på väg hem och ska slänga i mig lite mat innan jag åker och kör trippelpass med bästa Ida. Det står bodypump, core och bodystep på schemat!


Baaaam

Godmorgon bloggen! Haft en hyfsat bra helg med utgång i lördags och mysdag med pojkvännen i söndags! Idag då? Började dagen med att simma med Teos storasyster Anna-Maria! Sen gick vi även och åt frukost på ett mysigt café! Vi satt och pratade om allt möjligt i några timmar innan hon åkte hem och jag åkte till stan. Fick köpt två par byxor inne på Zara och är jättenöjd verkligen! Är nu hos frisören och ska göra slingor och därefter blir det föreläsning i eftermiddag! Ikväll blir det även gymmet med min fina mamma! Vilken härlig start på veckan!





Träning<3



Älskar känslan efter ett härligt träningspass!<3

Lördag

Hej bloggen! Igår var det hemtenta för min del. Åkte till skolan tidigt på morgonen och gick igenom frågorna med dom i basgruppen. Sen åkte jag och Sara och köpte sushi och godis och därefter begav vi oss hem till mig för att skriva tentan. Jag satt från kl 11.00( räknar efter att jag kom hem från basgruppsmötet) till 23.00 då jag bestämde mig för att skicka in allt! Nu är det gjort iaf! Idag då? Är ute på min morgonpromenad i detta nu. Sen blir det bodypump med Ida, släktkalas för Mattias och Erica och ikväll blir det utgång med mina älsklingar Anna, Viktoria och Sofia! Ska bli så himla roligt!:) bra lördag helt enkelt! 





RSS 2.0