Drömstart!

Hej bloggen! Fruktansvärd uppdatering nu men jag har inte haft tid helt enkelt. Så mycket har hänt på bara tre veckor. Jag har varit i Spanien med fina vänner och pojkvän. En grym resa med mycket sol, bad, drinkar, shopping och god mat. Hade en drömsemester helt enkelt. Sen har jag även jobbat klart min sista vecka på Bring citymail som heltidsanställd då jag börjar plugga till idrottslärare imorgon på Göteborgs universitet. Har även hunnit med att gå på avskedfest för en tjej som heter Emelie, spelat biljard med alla på jobbet, haft dejt med min pojkvän och pussat mycket på honom och tränat fotboll och gym. Idag var jag även på en intervju på rosa mi( ett café som ligger i närheten av där jag bor) och ska börja jobba där som timanställd när jag hinner mellan skolan och allt. Ååh just nu känns livet jävligt bra!!

Träning

Idag har jag kört en riktig genomköra i hela kroppen. Först var det fotbollsträning på förmiddagen i 1,5 h. Tränade som sagt med ett nytt lag( spelar fortf i Torslanda men vill kolla runt lite till nästa säsong) och det gick bra. Inte riktigt samma tempo och tänk som jag är van vid, men samtidigt visste jag det och tyckte det var roligt. Träffade även en del spelare som jag har spelat med sedan innan vilket var himla roligt! Åkte därefter och körde en kort men intensivt träningspass på gymmet. Fokusering låg enbart på rygg och mage. Ska nu åka hem och packa klart allt och sen åker vi till Spanien och är borta en vecka exakt. Det kommer bli en riktigt supa resa så antar att jag inte kommer få många träningspass gjorda där nere. Men som sagt, det är ju SEMESTER!!

Spanien

Igår hade jag en riktigt bra dag! Stack ut och sprang på morgonen i 45 min längst vattnet inkluderat backträning. Åt sen världens godaste frukost i form av havregrynsgröt med "pink lady" äpplen och valnötter i med lite mjöl och grov macka med ägg. Sen åkte vi till smögen för lite shopping och lunch. Fick köpt en stilren randig tröja på rean, blev så nöjd med mitt kap! På kvällen åkte vi hem och jag gick hem till min vän lina och hängde med henne i några timmar. Härlig lördag helt enkelt! Idag då? Ska nu gå upp och byta om till fotbollskläder och äta frukost. Sen så ska jag åka och provspela med ett lag här i närheten. Därefter blir det förmodligen gymmet innan jag åker hem och packar det sista. Ikväll åker vi till Spanien!!
 
 

Nagellack

Beigh och orange nagellack för endast 10 kr sammanlagt! Hur bra? Föör bra! ska visa er någon dag när jag har målat naglarna med någon av färgerna!:) tycker att små detaljer kan förändra så mycket på en outfit och snygga färger på naglarna kan göra såå mycket!


Mitt beroende

Är redbull och powerking. Jag fullkomligt älskar att dricka det och då kan ni tänka er huuuur glad och lycklig jag var igår när jag fick reda på att dom kostade endast 5 kr st på Hemköp. Sprang(ordagrant) dit och köpte 8 st. Japp, jag är nöjd och sitter för tillfället och smuttar på en hihi. Annars då? Idag är sista arbetsdagen innan jag går på en veckas semester. Det är mycket att göra men hela min kropp och sinne är redan på semester. Ikväll blir det landet med min älskling och kvällens planer är att spela minigolf om vädret tillåter det. Imorgon ska vi ut på en heldag med båten. Älskar allt som har med båtar, vatten, sol och bad att göra så det ska bli himla kul. Men har några arbetstimmar kvar så det bara att köööra!


NEW IN

Odd Molly tröja köpt på Åhléns. Har redan en likadan i vit men bara ääälskar den så var tvungen att köpa en till nu till hösten! Kärlek


När mina språkkunskaper styr mig

Godmorgon bloggen! Uppe tidigt idag igen och det är redan torsdag! Igår såg jag att jag hade fått ett erbjudande om att få komma på intervju på Espresso house. Först blev jag huuur glad som helst för jag har alltid vilja jobba på ett café och vill så gärna hitta ett till extra jobb till hösten. MEN sen insåg jag att det var till en tjänst på Landvetter flygplats. Då flög tankarna iväg så som" fan där är det många som reser från alla håll och kanter och då måste jag prata engelsk"," jag är ju så jävla dålig på engelska" " det är dessutom långt att åka dit om jag inte har bil" osv osv och det slutade med att jag inte kommer gå på någon intervju för att jag är för rädd och för dålig på att prata något annat språk än svenska. Där satte mina språkkunskaper käppar i hjulet(igen) vilket är så jävla tråkigt!


Min fina farmor

Efter jobbet idag(som förövrigt var äckligt tung och seg) så cyklade jag till min älskade farmor. Helt seriöst så har jag världens bästa farmor på alla sätt och vis. Vi brukar prata om det mesta när vi fikar, men idag fokuserade vi på böcker, utbildning, framtiden och lite där till. Hon är som en extra mamma för mig som betyder så oerhört mycket! Cyklade sen hem efter några timmar och ska nu ta tag i städningen och packningen inför helgens bravader och till Spanien-resan tänkte jag. Inte många dagar kvar tills jag går på semester igen!!!


Aug. 07, 2013

Igår hade jag en riktigt bra dag! Det gick smidigt på jobbet och fick sluta två timmar tidigare än schemat. Jag fick även tillbaka ca 1600 kr på restskatten OCH det bästa av allt var att jag kom in på grundskolelärare utbildningen för årskurs 4-6 inom idrott och hälsa i Göteborg! Så i höst ska jag äntligen börja plugga:) idag då? Cyklade till jobbet( börjar äntligen få in det som en liten rutin) annars är dagens planer att jobba, åka och köpa en jacka på Åhléns, fika med farmor, packa inför spanienresan och hjälpa till att städa hemma. Fullspäckad dag med andra ord. Ha en bra onsdag!


Godmorgon

Min morgon började med en stor havregryns gröt med äpple, kanel, hasselnötter och en skvätt mjölk. Dricker för det mesta ett glas citron vatten också(.. Så jävla gott!) tog sen cykeln till jobbet och lyssnade samtidigt på Elin klings sommarprat i P3. Sitter nu på jobbet, nyduschad och väntar på att mitt arbetspass ska börja tillsammans med Mickan och Jannika.


Fotboll

Som alla säkert vet som läser min blogg så spelar jag i Torslanda ik:s damlag div 1 sedan fyra år tillbaka. Motivationen har varit från och till under åren och ofta har jag känt mig bland dom sämre i laget. Man lägger så fruktansvärt mycket tid och energi varje vecka på att åka dit och framför allt att man alltid ska prestera sitt bästa. Konkurrensen är ofantligt hård och idag ställde jag mig själv frågan: Är det ens värt det? Är det värt all slit? Allt jag missar och tackar nej till pga fotbollen? Har faktiskt inte fått ett riktigt svar i mina frågor än. Men en sak är jag säker på, och det är att jag är omringad av otroligt fina och bra tjejer i laget som gör att jag orkar dom där dagarna då jag bara vill ligga kvar i sängen och vill spy på fotbollen. Skratten och alla diskussioner innan och efter träningarna. Man vet att dom alltid finns där och stöttar än i alla väder, det om något värderar jag otroligt högt! Jag är tacksam och glad för att jag har sådana människor i mitt liv.


NEW IN

Köpte det här mobilskalet på Göteborgs bloppis för endast 40 kr! Vilket KAP!


Aug. 05, 2013

Godmorgon bloggen! Igår såg jag världens finaste film, the notebook! Jag grät floder minst sagt och kröp ner i min pojkvännen famn. Vilken fantastiskt fin film om hur stark kärleken kan vara! Har ni inte sett den så gör det!! Idag är det Måndag igen och sista arbetsveckan innan jag åker till Spanien i en vecka med min pojkvän och några vänner. Ska bli så skönt att släppa alla"måsten" och bara leva livet. Men har som sagt en arbetsvecka kvar så det är bara att bita ihop och köra på.


Hejsan

Hoppas allt är bra med er! Själv så har jag varit tung i huvudet hela helgen och haft lite halsont. Kanske beror det på vädret? Eller att någon jävel har smittat mig i laget..!? Nåväl, för min del har det varit en lugn men välbehövlig helg tillsammans med min pojkvän. I fredags var vi som sagt på teater med hans familj. Det var utomhusteater så det var lite annorlunda, men tyckte det var riktigt bra faktiskt! I lördags gjorde vi inte många knop. Åkte till Freeport och kungsmässan en stund och fick köpt ett par shorts och ett svart linne på Zara. Men annars befann vi oss bara hemma, fick läst lite ur boken"femtio nyanser av honom" och kollat klart på två filmer. Var så himla trött och seg hela dagen! Annars då? Idag har jag jobbat på äldrevården tillsammans med min vän Anna. Tiden går så mycket snabbare när man jobbar ihop med någon man trivs med, så det var himla kul! Nu har jag dock äntligen slutat och jag ska ge mig ut på löparspåret en stund(..har inte tränat på två dagar vilket är ovanligt för att vara mig) åker sen hem till Teo för att mysa med honom resten av kvällen! Här kommer två bilder från helgen!


NEW IN


FREDAG

Det är äntligen fredag och vi har lite post på jobbet=en lycklig Hanna! Ska bara jobba klart så åker jag hem till älsklingen sen! Det är teater med honom och och hans familj som står på kvällens schema. Älskar att gå på teater så det ska bli riktigt trevligt! Ha en bra helg vänner!


Min spargris

Ett perfekt och enkelt sätt att spara på tycker jag! Lägga alla små mynt på ett och samma ställe. Mitt mål är att komma upp till 500 kr och då ska jag köpa ngt jag verkligen vill ha för dom pengarna!


En början till något nytt

Det är lunch på jobbet och jag tror vi kommer sluta tidigt idag igen! Älskar att vara brevbärare på sommaren! Lite post, varmt och soligt väder och korta arbetsdagar! Om en månad kommer jag dock förmodligen börja plugga i Borås till sjuksköterska. Känns läskigt men samtidigt roligt att sätta sig bakom skolbänken igen efter att ha jobbat heltid i två år. Har fått bra arbetslivs erfarenhet men känner nu att det är dags att ta tag i sitt liv och få en bra utbildning:)


Aug. 01, 2013

Igår blev det en långpromenad med min vän Lina på 8 km. Älskar att förena nytta med nöje! Längesen vi sågs så det fanns mycket att prata om. Efter det var det bara lite kvällsmat med mina päron innan jag somnade. Idag då? Är det jobb som gäller och senare ikväll är det fotbollsträning igen.. Imorgon är det äntligen Fredag och då är det teater med min älskling och hans föräldrar som gäller! Mysigt




RSS 2.0