Veckan..

Hej bloggen! Ännu en vecka på praktiken börjar lida mot sitt slut och tiden har gått ganska fort. Hade min andra idrottslektion idag för års 6 och det gick bättre än förväntat! Kul!

Under veckan har jag hunnit träna en hel del, färgat utväxten, varit på praktiken varje dag, sålt lite kläder på ploppis och shoppat lite på rean..och ikväll blir det utgång! Min kära pojkvän fyller år imorgon så det ska firas ordentligt ikväll!  Har inte druckit( riktig utgång) på flera månader så ska försöka ta det lite lugnt.. Ha en fantastisk fredag!!




Dagarna springer iväg

Dagarna springer iväg och jag hinner knappt tänka efter. Helgen var fantastisk, jobbade, umgick med vänner, pussade på min pojkvän och tränade! Var dock riktigt förkyld och nere i botten på söndagen så den blev såklart lugn. 

Under veckan är det praktik som gäller. Har redan nu hållt i två lektioner, NO och svenska och mer kommer det att bli. Har verkligen kommit i en toppen klass och eleverna är så himla fina och snälla mot oss! Ikväll blir det boxning med lager men har ( en ggn för alla) bestämt mig för att sluta efter den här veckan i Torslanda för att börja i Tuve! Känns riktigt bra! Men nu ska jag dra mig på träning, puss


Så jävla nöjd med min nya bikini!!!


FREEEDAG

För det är FREEEDAG!!!! Bästa dagen på hela veckan!

Vad händer för er idag då? Min praktik är slut för den här veckan och jag har precis gått på helg! Ska in och möta ngr tjejer från klassen för att catcha upp vad som har hänt under veckan på praktiken. Därefter blir det gymmet och solning innan jag gör iordning mig för ikväll! Ska ut och äta tapas och frozen yoghurt med Elin, Jenny och Hanna Aulin från fotbollen! Ska bli riktigt mysigt  verkligen!



Torsdag

Godkväll!

 Även den här dagen har sprungit iväg, men den har varit betydligt lugnare jämfört med igår. Idag hade jag och Anna idrott med eleverna hela dagen. Idrott är ju den inriktningen vi går i båda två, så det var extra kul! Nästa vecka kommer vi få betydligt mer ansvar i både svenskan, matte och idrotten! Skoj! Åkte efter praktiken in till stan och sålde en tröja som jag aldrig har använt till en tjej. Köpte även Teos födelsedags presenter så nu är jag helt klar med honom( skönt!) annars har jag tränat fotboll nu på kvällen och det var ett tufft konditions pass. Alltid lika skönt efteråt! 

Imorgon är det fredag vilket innebär helg för de flesta! Men jag ska jobba hela helgen men har ändå en hel del att se framemot ändå! Återkommer om det imorgon! Godnatt






Onsdag

Vad har jag gjort idag tro? Legat på latsidan? Verkligen inte.. Idag har jag hunnit med att ta en pw på morgonen, befunnit mig på praktiken hela dagen, gått på intervju, kört ett axelpass på gymmet, städat halva huset och nu dör jag framför mästerkocken, orkar inte röra på mig mer haha.. Hoppas på att morgondagen blir LITE lugnare..




Tisdag

Godmorgon bloggen! Morgonpowerwalken är klar och det blev en mumsig smoothie till frukost gjord på jordgubbar, banan och turkisk yoghurt. Riktigt gott! Idag är andra dagen på praktiken och jag hoppas det blir en bra dag! Ikväll väntar även boxning med laget! Ha en bra tisdag! Puss



Måndag=praktik

God eftermiddag! Allt bra med er? Idag hade jag som sagt föreläsning på förmiddagen men vi slutade mycket tidigare än planerat. Så hann både med en fika med Johanna och Ebba som jag inte kommer träffa under praktiken och shopping i stan. Hittade ett linne och kofta på mellandagsrean som var riktiga fynd! Hade planerat att köpa koftan sedan innan och nu fick jag den för halva priset, värt! Fick även köpt födelsedags present till min älskling:) åkte sen tillsammans med Anna till vår praktik och var med på två lektioner samt planering! Känns bra än sålänge! 

Nu ska jag vila och äta middag innan fotbollsträningen i Torslanda.. Har lovat att köra en vecka till med dem och sen avgöra hur jag ska göra.( så jävla veligt hela tiden haha)




Fin helg

Godkväll! Hoppas ni har haft en lika fin helg som mig! Min helg har bestått av ögonfransförlägning, sovit hos pojkvännen hela helgen och även tränat och kollat på bandy med honom. Sen har jag firat min vän Anna på hennes födelsedag igår, jobbat på cafet och sprungit milen idag.

Och nu ska jag äta min grönsaksoppa med smörgås och krypa ner i soffan framför Sverige-Ryssland matchen. Bra avslut på helgen helt enkelt! Imorgon börjar tre veckors VFU och dem här veckorna kommer avgöra mycket om jag ska fortsätta utbildningen eller inte.. Ha en fortsatt bra kväll mina vänner! 





i'm in love

Godmorgon bloggen! Min kära pojkvän sov hos mig inatt vilket verkligen inte händer varje dag, men det var hur mysigt som helst och imorse fixade jag frukost på sängen till honom innan han stack till jobbet! Själv så åkte jag snabbt till skolan och fixade lite, drog sen till gymmet och körde racerpass på 30 min cardio. Ibland blir det tidsbrist.. Åkte sen hem och skrev klart min tenta och två arbeten till som ska in idag.. Precis skickat in dem vilket känns jävligt skönt! Ska dra ut och springa 5 km tänkte jag och köra lite hemmastyrka, har en hel del redskap här hemma så man måste inte alltid ta sig till gymmet för att få lite gjort. Ieftermiddag ska jag och mamma göra ögonfransförlägning som jag gav henne i julklapp och ikväll ska jag hem till min älskling.. Saknar honom redan😊




Att plugga..!

Måste bara säga att jag älskar att plugga! Finns bara fördelar med det( förutom dålig ekonomi) och jag tycker det är riktigt roligt oftast! Synd bara att jag känner att jag har valt fel program.. Då jag vill ha mer inriktning på kost och hälsa, närmare bestämt hälsopedagog. Men ska söka det till hösten iaf! Kram


Hatar det

Godmorgon bloggen! Resultatet av sex timmar tidsskillnad är att jag är dundertrött på kvällen och superpigg på morgonen( vaknar innan klockan 04.00) vad händer idag då? Nu på morgonen ska jag köra 45 min spinning och även 45 min armar/mage på gymmet. Därefter ska jag hem och skriva på min tenta en stund innan jag promenerar bort till glöstorpshöjden och jobbar kvällen. Förhoppningsvis kommer även älsklingen och sover hos mig ikväll, men det återstår att se! Puss
Presenter som jag har fått av min pojkvän! Så himla fina!!

Skolan nästa..!





Tillbaka till rutinerna igen

Tillbaka till vardagen igen. Igår blev det puls-och styrka pass på morgonen samt 30 minuter ben på gymmet. På kvällen körde jag även 10 km löpning. Idag då? Morgonpromenaden är färdig och jag sitter och äter ägg med yoghurt och hallon i. Gott! Ska bege mig till skolan för att finslipa på det sista innan redovisningen som är idag. Är riktigt nervös måste jag säga.. Ska även äta lunch med bästa Sara och Ebba och ikväll blir det fotbollsträning! Ha en bra Onsdag!



Hemma igen

Hemma igen efter en underbar resa i Thailand! Älskade verkligen att vara där och har lovat mig själv att snart åka dit igen! Hursomhelst så är de vanliga rutinerna igång igen men jag har fått mig en tankeställare.. Jag har valt helt fel program och vet inte om jag ska plugga klart terminen eller försöka hitta något vikariat någonstans. Vill plugga men vill ha mer inriktning på kost-och hälsa, det jag brinner för. Åh, så många funderingar:/







RSS 2.0