30de September

Godmorgon bloggen! Vaknade upp på bästa sätt imorse, dvs brevid min fina pojkvän! Vi åt frukost ihop och därefter körde han mig till Mölndals station innan han begav sig till jobbet och jag till min skola. Är egentligen ledig idag då tentan är imorgon. Men jag och Sara ska sätta oss på biblioteket nu under förmiddagen och gå igenom lite inför provet, resterande av basgruppen kommer först lite senare. Dagens planer är hursomhelst att plugga nu på förmiddagen. Sen dra till gymmet för att köra ett riktigt svettigt pass, åka hem och plugga lite till innan fotbollsträningen!



Bra helg

Min helg i stora drag har varit bra. I fredags umgick jag med mina fina vänner Mathilda och Vickan. Vi fikade och shoppade och jag fick köpt mig en odd Molly kofta. NÖJD! På lördagen var det jobb, plugg och gym på dagen och på kvällen var jag med min pojkvän och hans vänner. Idag då? Idag sov jag och Teo lääänge. Himla skönt! Åt en jättegod frukost och åkte sen till Frölunda torg och köpt lite grejer på gymgrossisten och även lite söndagsmys. Idag är det våran månadsdag så det ska mysas till riktigt ordentligt! Ha en fortsatt trevlig söndag! 




Fredag

Godmorgon bloggen! Sitter och äter min frukost bestående av ägg(x2) och kvarg efter att ha varit ute och sprungit imorse. Dagens planer är att åka till skolan och fråga min lärare lite angående tentan på tisdag( japp jag börjar bli nervös) och i eftermiddag ska jag fika först med Mathilda Larsson och sen med Victoria jonassen senare på eftermiddagen! Längesen jag träffade båda dom tjejerna så det ska bli himla mysigt! Hoppas även på att hinna plugga lite mer ikväll. Puss 



Onsdag den 25 September

Godmorgon bloggen! Var uppe kl sex imorse på min"lediga" dag för att sticka ut och springa en liten sväng. Har även hunnit plugga 1h nu på morgonen Innan jag skulle äta frukost.Dagens frukost fick bli havregrynsgröt, te och två ägg. Mums! Planerna för idag är att plugga någon/några timmar till innan jag cyklar till cafet för att jobba 3-4 h på eftermiddagen. Åker sen en snabb sväng förbi gymmet innan det är dags för städdag här hemma. Fullspäckad dag med andra ord! 


NEW IN

Mina nya investeringar till höst garderoben!





Tisdag

Hej goingar! Allt bra? Idag är det tisdag och det står PLUGG högst upp på mitt schemat. Har tenta om exakt en vecka så den här veckan är det stort fokus på det. Startade denna morgonen iallafall med en löpartur på 5 km. Åt sen min frukost i form av 2 st ägg och kvarg blandat med funlight. Gott! Är nu i skolan och ska gå på en föreläsning, sälja ett par skor till en tjej i skolan och sen åka hem och plugga. Ikväll är det givetvis fotbollsträning som vanligt.. Ha en bra tisdag!



Måndag

Godmorgon bloggen! Ber om ursäkt för den dåliga bloggningen under helgen. Men det har varit en mysig och bra helg. I lördags jobbade jag på cafet större delen av dagen. Hann även gymma lite snabbt innan jag drog mig till teo och hade myskväll där med en massa gott att äta. På söndagen sov vi ut till klockan elva. Åkte sen till mc donalds och jag åt min första big mac hamburgare i hela mitt liv( obs att jag är 21 år gammal. Orkade dock inte pommesfritten sen.. Därefter blev den en snabb sväng till lager 157 innan jag begav mig till Torslanda för att spela match. Vi spelade mot ett lag som hette Vara sk och vi vann med 5-3. Fick dock inte spela så drog till gymmet direkt efteråt och körde ett riktigt grispass på crosstrainern samt mage innan jag tillsist kom hem och bastade med familjen samt pluggade. Idag då? Står jobb på schemat, gym, plugga och fotboll. Ha en bra Måndag! Kram



Fredag

Hej bloggen! Idag har jag varit ledig ifrån allt som har med jobb och plugg att göra. Igår färgade jag håret och är nu mera brunett( ska dock bli blond igen men målet är att bli mer naturligt blond och då var jag tvungen att gå den här vägen) men känner mig inte så bekväm i detta så har kopplat bort allt idag och bara gjort sånt som jag gillar, med andra ord tränat en hel del haha. Cyklade till stan imorse och träffade Linnea Backman en kort sväng för att ge henne en avskedspresent och fick även köpt mig en odd Molly mössa till mig själv. Cyklade sen till gymmet och körde intensivt i 45 min. Hann även sola en stund. Vad händer mer idag då? Jag har precis ätit upp dagens lunch vilket fick bli bananpannkakor med kvarg och hallon. Ska om några timmar möta upp teo så ska vi kolla på en lägenhet som vi är intresserade av och därefter blir dt nog fredags mys hemma hos honom resterande av kvällen:) 


NEW IN




Snart helg

Godmorgon bloggen! Torsdag den 19de september och helgen är snart här! Den här helgen som kommer har jag bestämt ska bli mysig och hyfsad lugn. Ska umgås mycket med min pojkvän men även gå på lägenhetsvisning, plugga, jobba och träna och eventuellt fika med Vickan! Idag då? Har varit ute och sprungit denna morgonen också. Dock inte så långt men körde intervaller och sen backträning så blev trött iaf:) äter nu frukost( har kommit in i en ägg period) och ska snart bege mig till skolan för ett seminarium på förmiddagen. Sen är dagens planer att plugga inför tentan, åka till frisören för att färga håret( jävligt nervös ska ni veta) och träna fotboll!  förhoppningsvis blir det en bra dag:)




Min bara min

Gud vad jag har saknat min Linnea Backman. Träffade henne vid fem tiden utanför valhalla och där körde vi ett litet simpass innan vi gick till Condeco på Kungsgatan och tog en kvällsfika. Även om det var tre månader sen vi sågs sist så var allt precis som vanligt! Hon är verkligen guldvärd för mig och nu ska hon lämna mig här i Sverige för att åka till Australien för ett år. Kommer sakna ihjäl mig efter henne! Men förhoppningsvis går tiden fort och jag får träffa henne snart igen! Fick även en jättefin vin flaska från henne som hon hade köpt i Grekland för någon vecka sen! 

 



Mys Onsdag


Sitter just nu i morgonrock och har mysfrukost med mig själv. Har precis varit ute och sprungit i regnet. Dagens frukost fick bli grovt bröd med ägg och kaviar, en tallrik med hallon och mjölk och te. Himla gott! Dagens planer är att skriva klart ett arbete här hemma nu på förmiddagen. Därefter åka in till stan för att sälja en kofta till en tjej på gbg bloppis och sen jobba med basgruppen några timmar i eftermiddag. Ikväll blir det även onsdags mys med min Linnea Backman som har kommit ner till Göteborg en sväng( fan vad jag har saknat den tjejen) vi ska nog gå och simma en stund och fika på stan!

17 september

Händer mycket i mitt liv just nu. Är otroligt tveksam till min utbildning. Lär därför söka lite nytt nu till våren. Trivs dock med mina klasskamrater så är lite splittrad:( fick annars högsta betyget på min föreläsning som jag höll för klassen idag( himla kul faktiskt) sen så ska jag bli brunett på torsdag och gå på lägenhets visning med min älskling på fredag! Hur jävla bra låter inte det?? så det är verkligen ris och ros just nu men det är väl så under hela livet?:) nu är jag hursomhelst påväg till min fotbollsträning:) här kommer även en bild på dagens mellanmål innan träningen! Puss


16 september

God förmiddag bloggen! Allt bra? Igår eftermiddag satte sig jag och några i min basgrupp( André, Alexander och Linnea) oss på linnes terass och tog var sitt glas vin/öl medan vi plugga. Riktigt trevligt och vi fick jobbat undan en del. Därefter åkte jag hem till Teo och där var det släktkalas för hans fina syster som fyllde 20 år:) idag då? Pluggat hela förmiddagen med basgruppen och är i detta nu påväg till café rosa ni för att jobba några timmar nu på eftermiddagen! Ikväll väntar även fotbollsträning(.. Är dock inte så taggad på det eftersom det öser ner regn utanför, fyy) ha en bra måndag gott folk! 


Söndags=plugg

Godmorgon bloggen! Jag överlevde arbetsdagen igår. Om jag ska vara helt ärlig tyckte jag det var riktigt roligt att jobba på äldrevården. Jag trivs med att hjälpa människor och när man får ett"tusen tack för hjälpen"kommentarer då och då så smälter mitt hjärta. Idag då? Har redan pluggat i två timmar nu på morgonen( OBS klockan är bara nio)och ska fortsätta i denna andan och ta ett litet träningsbrek vid tio tiden och sticka ut och springa en stund. Ska sen plugga fram till tre tiden för att sen möta upp mina basgruppsvänner på andra lång för att plugga och ta en öl( bra kombo) ikväll åker jag även till Teo för att sova där. Ha en bra söndag goingar!


Min fredags kväll

Grym kväll igår! Började med att vi möttes upp vid biljardpalatset. När jag säger vi menar jag Linnea, Philip À, Daniel, Philip N, Hampus och en annan kille som jag inte minns namnet på.. Vi spelade biljard i ca två timmar och drack öl/cider:) sen gick vi vidare till avenyn och satte oss på la pain frances och hängde även där i några timmar och drack. Därefter var det tänkt att vi skulle gå till valand. Men i kön tappade jag, Philip och Linnea det så vi gick runt i stan istället och avslutade kvällen på donken. Riktigt trevlig kväll faktiskt:) idag mår dock inte min förkylning lika bra. Mår piss rent utsagt. Men ska ta mig till gymmet snart med mamma och sen väntar ett kvällsarbets pass på äldrevården. Är inte spec taggad det är bara att bita ihop och se till att man överlever dagen. Kram






Ragga till dåååe

Jag och Linnea testade på ett nytt pass idag som jag aldrig har kört innan, nämligen hiit. Ett 30 minuters pass blandat med styrka och kondition. Riktigt svettigt måste jag erkänna men herregud vad kul det var! Måste börja gå på mer pass än bara spinning och cvxworks känner jag:) nu är jag iaf påväg hem och ska göra iordning mig innan jag drar in till stan för lite partyparty. Ska jobba på äldrevården imorgon kväll så det blir en hyfsad lugn kväll. Men fan vad taggad jag är ska ni veta. Sjukt längesen jag var ute!( feeling happy) brist på bilder tog jag på dagens mellanmål innan träningen, skyr! Sjukt god yoghurt på tal om ingenting..haha


Fredag

Sitter på spårvagnen påväg till skolan. Imorse blev det en 30 min 

pw då träningen uteslöts helt igår. Tror jag hade min första migrän igår kväll. Var tvungen att lägga mig tidigt i ett kolsvart rum för att huvudet gjorde så ont. Idag mår jag dock lite bättre och det är endast förkylningen som irriterar mig. Dagens planer är att vara i skolan större delen av dagen och plugga med basgruppen och gå på föreläsning. Senare i eftermiddag ska jag och Linnea gå på ett äckligt pass på SATS som tydligen skulle vara det tyngsta passet dom har. Tränarens rekommendation var att vi inte skulle äta innan.. Älskar sådana pass!! Senare ikväll blir det även utgång med Linnea, Philip Adolfsson, Daniel Bertilsson och deras killkompisar. Ska bli såå jäkla roligt!!



Torsdag

Hej bloggen! Idag har det varit en lång dag. Vaknade imorse av en tung huvudvärk och halsont.(.. Redan där började det dåligt) sen var det även en lång dag i skolan idag. 08.00-16.30 stod på schemat vilket innebar att jag inte kunde stanna i min säng och gräva ner mig. Men tillsammans med linnea(tackar gudarna för att jag har henne vid min sida) så har jag överlevt dagen. Dock blir det ingen träning för min del ikväll( endast promenad om jag orkar senare) men annars ska jag bara ta det lugnt och slappa. Imorgon väntar skola, grupp träning på SATS gym tillsammans med Linnea och utgång. Hoppas på att jag har blivit bättre tills dess. Japp det var nog allt för mig! Puss


Effektiv dag

Godkväll! Hoppas ni har haft en bra onsdag? Min har varit låång men effektiv. Har hunnit med att träna två pass. Morgon löpning och på eftermiddagen spinningpass på gymmet. Även jobbat 7.5 h på café rosa mi, mött upp en tjej på backaplan som köpte ett par skor av mig, städat hemma i över 2.5 h och nu ligger jag i sängen helt utmattad och ska plugga en stund innan jag somnar. Måste dock erkänna att det är väldigt mysigt att krypa ner i rena sängkläder, ny duschad med nyrakade ben som är insmörjda av bodylotion. Men ack vad trött jag är..


Godmorgon

Godmorgon bloggen! Precis avklarat morgon cardio iform av ett intervall pass och större delen fokus på brant backe. Är ledig från skolan idag men ska jobba på café rosa mi hela dagen. Efter jobbet ska jag sälja ett par skor på Gbg poppis, gymma och sen är det städdag hemma! Måste även hinna plugga lite innan det blir dags att sova. Men nu ska jag fortsätta att äta min frukost som består av proteindryck, yoghurt med hemmagjort muslie och citronvatten. Dröömgott!


Killen i mitt liv!

Vet ni, jag är så otroligt tacksam och lycklig över att ha den här killen i mitt liv. Jag är en människa som har svårt att bestämma mig och det gäller ALLT. Jag är tveksam till alla mina val som jag gör här i livet(helt okrydd) har tom svårt att köpa en tröja beroende på färg och storlek och tänk då mitt dilemma när det handlar om större saker. MEN jag har aldrig varit tveksam till min kärlek till min stora kärlek! Han gör mig hel och jag älskar honom av hela mitt hjärta<3


Sep. 10, 2013

Godmorgon godmorgon! Ny dag och nya tag. Har precis avklarat ett morgon pass i form av intervall löpning och avslutade med några snabba steg upp för en backe. Sitter nu och äter frukost och ska sen bege mig till skolan. Kommer bli en lång dag där så har förberett mig iform av en stor termos med kaffe( haha) sen när blev jag beroende av kaffe? Nåväl ikväll väntar ännu en fotbollsträning också. Fullspäckad dag med andra ord. Kram på er!


NEW IN

Här är min nyaste investering från Göteborgs ploppis! Nypris i affären: 5500 kr. Jag betalade 1500 kr och den sitter som en smäck. Nöjd!


Sep. 09, 2013

Efter matchen igår( som det förövrigt blev 2-2) så åkte jag hem till min älskling och vi myste till en film och lite godis innan vi somna. Idag har jag befunnit mig i skolan större delen av dagen. Har dock hunnit med att fika med fina Linnea på Condeco och därefter träffa Anna, Sofie, Viktoria och Linda för att säga hejdå till Linda som ska bosätta sig i London i ett år. Nu är det dags för fotbollsträning. Ciao


Den där känslan när man har läst 6 kapitel ur en bok och inser att det är FEL bok man har läst..

Som ni ser på ovantexten så insåg jag imorse att jag har pluggat på fel bok tills imorgon under helgen. Paniken som uppstod var inte alls rolig, men jag har verkligen bara mig själv att skylla. Som tur är kommer den andra boken snart ändå under kursens gång så lär ligga steget före alla andra då( måste tänka positivt ibland) så idag har jag pluggat 4 h än sålänge och tog ett stopp för att sticka ut och springa 5 km. Ska fortsätta att plugga nu fram tills jag åker på min fotbollsmatch för efter den ska jag åka till min älskling och då vill jag inte tänka mer på plugg för idag. Ha en bra söndag gott folk!


Jobb+sjuk=ledsen Hanna

Igår var som sagt Linn, Anna och Viktoria hemma hos mig och det var verkligen 100% myskväll. Vi satt i uterummet med tända ljus, var sin filt med lite gott att äta och dricka och pratade om allt och ingenting( det mesta om killar haha) i timmar. Hur mysigt som helst. Idag var det dock inte lika roligt att heta Hanna. Mådde lite illa när jag vaknade imorse men brydde mig inte så mycket om det. Två timmar efter att jag hade börjat jobba small det till och jag blev dunderförkyld och sista arbetstimmen började jag svettas(..galet mycket) och mycket riktigt när jag kom hem så var febern igång. Kul lördag. Kvällens planer var att gå ut på stan med linnea( fr klassen) och träffa några mer vänner till mig och spela biljard. Men så blev då inte fallet och TV4 blir min bästa vän ikväll(.. Med lite naturgodis och powerking) kroppen behöver nog vila efter den här hektiska veckan som har varit. Åh jag är så besviken:(


Fredag!

Jag är så jävla trött nu. Jobbat 8 h idag och allt är så nytt och så stressigt så det är mycket att ta in. Cyklade direkt till gymmet efter jobbet(.. Lika bra annars hade jag aldrig kommit iväg) och körde ett intensivt pass på 45-50 min. Ska nu cykla hem och städa lite och plugga innan mina vänner kommer ikväll. Ska bli så mysigt verkligen! Ska dock upp och jobba igen kl 08.00 imorgon bitti så det blir ingen långvarigt ikväll:( men bättre än ingenting! Ha en bra fredag<3


Freedag!

Godmorgon bloggen! Äntligen är det fredag vilket innebär heeelg! Igår uteslöts bloggen då jag var upptagen varenda minut från att jag vakna till att jag somna(.. Gud vad stressigt liv jag verkar ha) men så är inte alltid fallet och igår var det en mycket bra dag faktiskt. Var i skolan på föreläsning under hela förmiddagen, gick sen till café vanilj med sju andra tjejer i klassen och fiskade i några timmar. Jättetrevligt verkligen! Nu har vi startat en grupp för alla oss på Facebook där vi ska planera våra middagar osv ihop! Åkte sen hem och hittade en jacka som jag ska köpa på Göteborgs ploppis för en mycket billigare peng än i butik. Dock så kom jag på att jag kunde sälja av några jackor jag själv inte använder vilket jag också har gjort! Så har sålt(.. Eller ska göra det på lördag) tre jackor som är mina och kommer få ihop för en jacka som är lite dyrare men som jag veterligen vill ha! Så går plus minus noll, huuur bra? Tränade även fotboll på kvällen. Idag då? Ska snart bege mig till café rosa mi för att arbeta heldag idag. Efter det blir det gymmet innan jag cyklar hem för att göra iordning för kvällen, det vankas tjejkväll med Anna, Viktoria och Linn! Ska bli så mysigt!


Sep. 04, 2013

Dags att få lite synliga muskler..! Ska bli den nya proteinkungen;)


Alla måsten

Gud vad jag är trött och hungrig just nu. Vill bara gå och lägga mig och sova men samtidigt är det massa saker som jag bör göra och som jag vill göra. Skolan har hursomhelst gått bra idag. Vi hade en grym föreläsare och det var otroligt intressant. Sen arbetade vi några timmar i basgruppen innan jag och Linnea svängde förbi stan och kollade lite i affärer. Fick köpt mig en vanlig, enkel blå shorta från h&m. Nu är jag äntligen snart hemma och ska försöka ta tag i alla måsten så att jag kan vara nöjd med den här dagen också. Tjiing


4/9-2013

Godmoorgon! Vilket härligt väder det är ute idag! Funderar på att använda shorts sista gången för iår:) hursomhelst så har jag precis varit ute och sprungit 7 km nu på morgonkvisten. Det är något speciellt att träna på morgonen tycker jag. Man vaknar till på ett helt annat sätt och jag känner mig utmattad i kroppen och utvilad i huvudet för några timmars föreläsning under dagen. Dagens planer är som sagt att åka till skolan och gå på en föreläsning och sen jobba med basgruppen. I eftermiddag skulle jag försöka ta mig till freeport för att köpa ett linne som jag hittade i helgen som jag har gått och kärat ner mig i, därefter blir det antingen mys hos pojkvännen eller gymmet. Det återstår att se. Men det kommer mer uppdatering i eftermiddag sååklart! Ha en bra dag!


Godkväll

Vilken intensiv dag det har varit idag för min del. Började dagen med en löpartur och backträning innan frukosten. Åkte sen till skolan och befann mig där mellan 08.30-12.30. Blev indelade i basgrupper och jag hamnade med min bättre vän Linnea vilket jag blev väldigt glad för. Sen känns själva basgruppen seriös och bra också, tummen upp på det! Efter skolan gick jag, Linnea och Karl hem till Linnea för att plugga lite och dricka te. Dock blev det inte så mycket pluggande men desto mer te och gött snack. Åkte sen direkt till jobbet(.. Café rosa mi) och hjälpte till att städa 2 h innan jag begav mig hemåt för att plugga non-stop i 3 h(.. Välkommen till verkligheten?) åkte därefter till gymmet tillsammans med pappa och fick svettats lite. Japp, det var nog mer eller mindre allt jag hann med idag. Trött? Som fan..! Godnatt


Godnatt

Har ett litet lyckorus i kroppen just nu. Ni vet när man är så tacksam för allt man har i livet(.. Jag kan erkänna att jag låg och grät sönder i lördags kväll för att jag var så trött och behövde sömn och lär göra det igen när det blir för mycket för mig) men just nu så är jag så himla glad och lycklig! Ställer nu klockan för lite cardio imorgon bitti, sen väntar skola, jobb och fotbollsträning på det! Godnatt mina vänner<3


NEW IN

Fick köpt mig ett par jättefina byxor som sitter som en smäck och beigh halsduk från lager 157 i kållered. 200 kr allt som allt fick jag punga ut. Kap? Skulle tro det!!


Nu är det min tur att sitta bakom skolbänken

Hej vänner! Förlåt för mina urusla uppdatering men det har varit så mycket den senare veckan. Har som sagt börjat på lärarpogrammet här i Göteborg förra veckan och jag tror och hoppas att det är min grej. Har träffat en hel del nya,fina vänner vilket är fantastiskt kul. Har dessutom börjat jobbat på mitt nya jobb på café rosa mi vilket känns himla bra. Har ju alltid drömt om att få jobba på cafe så det är en sak som har gått i uppfyllelse! men stressigt det är det, det kan jag inte förneka! Men det blir nog lättare när man har kommit in i rutinerna och vet hur allt ska gå till. Men nu är det dags för mig att slänga på mig fotbollsskorna och dra på träningen. Puss sålänge




RSS 2.0