Kört slut på mig själv

Ikväll blev det trippel-pass med bästa Ida! Först körde vi spinning i 40 min. Sen blev det bodypump i 30 min och därefter core i 30 min! Heelt slut efter all träning idag! Simmade ju med Ebba imorse också.. Så himla kul! Imorgon väntar morgoncardio och därefter blir det tenta heeela långa dagen! 




Torsdag

För att mitt inlägg försvann igår så orkade inte skriva något nytt därav min dåliga uppdatering! Igår hann jag med morgonpromenad, plugg, bodypump med Ida och sen på kvällen åkte jag hem till Teo och sov över där! Idag då? Precis varit på valhalla och simmat med finaste Ebba från klassen. Det blev 1500 meter och en sväng förbi bastun. Riktigt bra start på dagen! Dagens planer är att plugga stenhårt inför tentan imorgon! Är verkligen supernervös:( kanske hinner med ett pass på gymmet med Ida också men det återstår att se! 



Ångest

Fan.Fan.Fan. Den här dagen kommer bli låång för min del och jag har en stor klump i min mage. Började dagen med en löpartur( en kort sådan men bättre än ingenting) och åt kvarg med funlight till frukost. Ska nu åka till skolan för ett seminarium och sen blir det gymmet och därefter ska jag arbeta kväll på äldrevården. Fy vilken ångest jag har, men ska lägga upp dagen i små delmål så kan jag klappa mig själv på axeln när jag väl är färdig.. 




Inte ens en storm hindrar mig från att träna..

Blev ingen träning med Ida idag då hennes gym var stängt pågrund av stormen. Åkte dock själv till mitt egna gym och körde 20 min löpning( intervaller), 20 min crosstrainern( intervaller) och 15 min cykling innan jag avslutade med en magövning. Riktigt svettigt och bra pass! Det gäller att överraska kroppen så att den inte anpassar sig! Sitter nu och äter min middag i form av grönsakssoppa och mörkt bröd till middag innan jag ska sätta mig och plugga resten av kvällen. Var rädda om er ikväll och håll er inomhus! Puss 



Bra start på veckan

Godmorgon måndag! Igår hade jag en fin dag med min pojkvän. Vi spenderade dagen i stan för att leta efter lite snygga kläder som han kan önska sig i julklapp av mig hehe. Teo bjöd mig även på lunch på jensens vilket var himla lyxigt och gott! Sen åkte vi hem till honom och hade söndagsmys med lite gott att äta framför solsidan:) idag då? Har precis varit och simmat och bastat med Mickan på valhalla. Riktigt bra start på dagen! Är nu påväg till biblioteket för att plugga med Sara och Linnea inför tentan! Ikväll väntar även ett bodypump pass med finaste Ida! 
( bild från i somras på min älskling!)

Söndag

Gårdagen:jobbade på cafet mellan 08.00-15.30 vilket gjorde att jag missade min shoppingdag med Ida:(åkte sen till gymmet och körde ett riktigt konditionspass med 10 km på crosstrainern, 3 magmaskiner och avslutning tabata intervaller genom löpning så fort jag bara kunde! Åkte sen hem till Vickan och hade en riktigt mysig kväll med henne! Idag då? Står det plugg och umgås med Teo på schemat!


Snålhet

Fyfan vad jag kan vara dumsnål mot mig själv i vissa fall och andra fall kan jag unna mig riktigt fina saker. Ett bra exempel händer just nu. Köpte en superfin, dyr odd molly kofta idag. Efter kvällens drickande i stan med mina vänner missar jag min buss med två minuter som går en gång i timmen. Jo vad gör jag? Ringer taxi? Onekligen, Hanna sitter och huttra på busshållplatsens bänk och väntar på nästa buss.. Fryser häcken gör jag också. Fyfan 
Är inte så glad i verkligheten just nu men vill inte att min bitterhet tar över blogginlägget helt;)

Fin vän

För att jag har hittat en vän för livet! Me und Sara på bilden! Dagen är avklarad och ikväll blir det några glas vin på stan!



Julklappar( redan)

Känner mig så jäkla duktig! Har redan köpt födelsedags present till min lillebror, julklappar till min lillebror och min vän Ida och till mina föräldrar är jag halft klar med. Imorgon ska jag även köpa Teos julklapp och det är inte ens november än och jag är nästan klar! Känns mycket bra att inte hela smällen kommer i november!
bild på dagens lunch..

Dålig start på fredagen

Godmorgon bloggen! Försov mig imorse och hade bara en kvart på mig innan jag skulle rusa till bussen. Hann verken frukost eller duscha vilket sänker mitt humör oerhört.. Sitter hursomhelst på bussen nu med min kaffe och är påväg till skolan för en hel dag med lektioner! Ska även hinna med att sälja en kofta på Göteborgs bloppis och köpa en odd molly tröja i affären! I eftermiddag är det spinning och sen ikväll ska jag ut och dricka med några i klassen! Trevligt!



Marc Jacobs


Köpte det här Marc Jacobs skalet på Göteborgs bloppis( paketet var oöppnat) har kollat på liknande skal i affären och då ligger dom på 399 kr och jag fick punga fram 80 pix! Nöjd tjej:)

Lång dag

Gick upp 04.45 för att köra ett intensivt träningspass. Det blev 3 km intervallöpning samt löpträning i backe och kombinerade det med utfallsteg och groddhopp. Är nu påväg till skolan för ett seminarium och sen blir det plugg i biblioteket och gymmet innan jag ska jobba kväll på äldrevården. Med andra ord blir det en lång dag för min del men det ska nog gå bra:)



NEW IN


En jättefin spetsklänning från H&M för 150 kr! Ska matchas med en svart kappa, strumpbyxor och klackar och jag är färdig för utgång!!

Plugg,träning och städning står på dagens schema

Godförmiddag! Satt upp till tolv inatt och skrev ett arbete som ska vara inlämnat i eftermiddag. Tog därför liten sovmorgon imorse. Har nu varit ute på morgon powerwalk och ätit min grötfrukost och ska nu sätta mig och plugga. Dagen planer är att skriva klart arbetet och läsa minst tre kapitel i någon av mina skolböcker. Ska även åka till gymmet och köra kondition samt städa mitt rum. Ikväll är det även bonde söker fru!! Det enda programmet som jag följer slaviskt på tv!


Tisdag

Godeftermiddag!( min standardfras) Startade min dag med en powerwalk på 40 min innan jag åt min grötfrukost! Åkte sen till skolan lite tidigare för att skriva av alla anteckningar på föreläsningen jag missa när jag var bortrest. Gick sen på föreläsning och därefter blev det en runda på stan mef sara och linnea, hittade två jättefina tröjor men avvaktar lite då dom var ganska dyra:( är nu påväg hem och då väntar det plugg och spinning senare ikväll!



Stolt över mig själv!

Idag har varit en riktigt bra dag för min del! Började dagen med en löpartur på 5 km innan min grötfrukost med hallon och kvarg! Sen kom Sara hem till mig och vi skrev tillsammans ett arbete som ska lämnas in imorgon( är nästan klar) vi hann även kolla på solsidan innan hon åkte hem. Åkte sen till gymmet och körde 75 min spinning och nu är jag äntligen påväg hem och ska slappa resten av kvällen! Fick även reda på min hemtenta idag och jag blev godkänd! Den här terminen har börjat riktigt bra måste jag säga! Så himla glad! Puss( OBS gammal bild)


Hemma från en weekend i Frankrike

Godmorgon bloggen! Allt bra med er? Kom hem från Frankrike inatt och är i detta nu påväg hem genom stan med min resväska då jag har sovit hos min pojkvän inatt. Ska bli såå skönt att komma hem verkligen! Har dock haft en toppen helg med min älskling och hans familj. Vi har hunnit med en hel del så som shoppat(har dock inte köpt speciellt mycket men kan visa i ett senare inlägg), varit på marknad, druckit  23-årigt gammalt vin, spelat tennis, promenerat /runt på toppen av en vulkan, ätit sjuuuukt god mat och varit ute på Frankrikes störta nattklubb mm! Vi har dessutom bott i en medeltidsby och levt fransk kultur fullt ut! Helt fantastisk helg helt enkelt!






Frankrike över helgen!

Vilken tuff dag jag har haft idag.. Jobbade som sagt på Mölndals kontoret idag där bland annat min pojkvän jobbar och f*n vad mycket post det var! Tog ju aldrig slut.. Körde en runda på moppe vilket jag heller aldrig har gjort, så det tog tid för mig. Sen blev även två lådor post stulen på min runda så det blev polisanmälning osv på det. Åkte sen direkt till gymmet och körde spinning och två magövningar efter det. Är nu hemma och har packat klart inför Frankrike resan. Teo kommer om 20 minuter och hämtar upp mig och då ska vi hem till honom och sova några timmar innan det är dags att åka till flygplatsen. Ska bli så mysigt att åka iväg över helgen!<3



Tisdag

Känner mig oerhört produktiv idag! Har redan hunnit med att springa 5 km innan frukosten imorse. Har även varit på föreläsning och jobbat med basgruppen, växlat pengar inför Frankrike, lämnat in mitt arbetsschema till rosa mi så att jag får lön den 25e, kört rygg och mage på gymmet, hämtat ut böcker på Tuve torg och nu powerwalkar jag hem därifrån(ca 3,5 km) och klockan är bara 14.15:) det jag har kvar att göra idag är att se en webbföreläsning, packa, hjälpa till att städa hemma och åka hem till teo ikväll för att sova där! Ska jobba på hans citymail kontor imorgon( pengar pengar pengar) så det passar väldigt bra! Iih är så taggad på livet just nu!



Måndag

Godförmiddag bloggen! Allt bra? Med mig är det bara bra. Var ute och sprang 5 km imorse och åt min kvarg med två ägg till frukost. Gick sen på seminarium 3 och sitter nu och pluggar på biblioteket. Dagens planer är att sitta här tills jag har läst 3 kapitel ur min bok och sen ska jag möta upp min vän Ida för rullbands sushi! Har aldrig testa det så det ska bli spännande! Därefter bär det av till gymmet för att kötta biceps/triceps och mina axlar! Åh längtar redan! Men nu:plugg!!



Allt börjar med en bra inställning

I
Taggar för en ny, bra vecka!


Deg söndag

Hej bloggen! Vilken skön söndag jag har haft idag! Har mer eller mindre inte gjort ett skit! Mått ganska dåligt( trött efter gårdagen) så har legat framför sex and the city hela dagen och lyssnat på musik. Tog en kvällspromenad på 5 km nu på kvällen för att få lite frisk luft och gjort en liten uppgift som ska vara med på seminariet i skolan imorgon bitti. Annars så ska jag snart gå och lägga mig för att orka gå upp kl fem imorgon bitti för lite morgoncardio! På torsdag åker jag till Frankrike med älsklingen och hans familj över en weekend så ska försöka röja undan så mycket plugg som bara den innan dess, plus att träna mycket såklart! Puss sålänge



Utgång

Ligger bakis i min säng och har tänkt att göra det större delen av dagen. Det blev förfest hos mig innan vi drog in till excet igår och dansade loss i några timmar. Dock så tänker jag aldrig mer gå dit. Så j*vla mycket folk. Var inpackade silar vart man än gick. Men summan av kaddemumman så var det en trevlig kväll! 





Lördag

Kört squats och solat 20 min! Nu är jag redo för kvällens utgång med tjejerna!!


Godmorgon

Godmorgon godmorgon! Igår var det en lugn dag för min del! Var ute på powerwalk på morgonen, seminarium på förmiddagen, fikade med Sara och Linnea, köpte en tröja och gick på spinning/cxworx på gymmet på eftermiddagen:) idag då? Precis varit ute och sprungit 5 km och äter nu min frukost. Ska sen bege mig till skolan för föreläsning och därefter sätta mig på biblioteket med Sara och Linnea för att plugga:) under eftermiddagen ska jag även sälja min Svea jacka och en sjal till en tjej, åka till frisören( äntligen) och ikväll blir det en "mini" utgång med några vänner! Hoppas på att det blir en bra dag! 



Uppskattat


Fått flera olika mejl från olika håll angående receptet! Så himla kul att inspirera folk!!

Proteinbars!

Väldigt mattiga proteinbars! åt en och blev proppmätt! Men ack så nyttiga och bra att äta efter träning:D riktigt nöjd! Jag kan om jag vill:)





Grymt bra

Testade för första gången pwo 30 min innan gymmet och jäklar vilket adrenalins jag fick av det! Körde styrka i en hel timme och höjde mig i några övningar bland annat magmaskinerna, grymt! Ska jag absolut fortsätta att ta när jag ska köra ren styrkepass! Var dessutom själv på gymmet så passade på att testa på några nya övningar som jag inte har gjort innan! Nu är jag påväg hem och funderar skarpt på att testa på att göra egna proteinbars, har nämligen hittat ett enkelt recept på en fitnessblogg som jag skulle vilja prova:) 




Tisdag

Godmorgon bloggen! Gårdagskvällen var helt underbar hemma hos Johanna! Vi åt tacos till middag och satt och tjötade om allt mellan himmel och jord i flera timmar. Måndagslyx med andra ord! Idag då? Har precis varit ute och sprungit nu på morgonkvisten 5 km. Det var riktigt varmt ute faktiskt:) äter nu min standard gröt med hallon och till det dricker jag vatten och kaffe. Har föreläsning kl 08.00 i linne:) lär nog sätta mig på biblioteket efteråt och plugga och ikväll vankas träning på gymmet!




Mysmåndag!


Underbar kväll med finaste tjejerna i klassen!<3

Måndag

Hejhej! Idag är det måndag och jag sitter redan och väntar på bussen! Har hunnit ta en pw och ätit min grötfrukost också:) dagens planer är att åka till skolan för ett seminarium med min basgrupp. Sen bär det av till gymmet( biceps och triceps) står på schemat och ikväll väntar tacos med sju andra tjejer i klassen hemma hos Johanna! Puss och kram



Sista matchen för säsongen!

Godkväll goingar! Hoppas ni har haft en bra helg! Min har varit skön och ganska lugn. Idag har jag spelat match mot Rössö. Fick spela hela matchen som vänsterback vilket var himla kul! Dock så förlora vi vilket var mindre bra.. Men vi slutade på en stabil fjärde plats och är Göteborgs bästa div 1 lag! Inte helt fel faktiskt! Sen har jag även beställt böcker till min nya kurs och suttit framför en webb föreläsning! Nu ska jag sova för att orka ta mig upp för lite morgon cardio imorgon bitti! Puss



Lördag

Godmorgon bloggen! Eller snarare godeftermiddag! Har redan hunnit vara på gymmet och kört spinning och cxworx nu på förmiddagen. Har snart uppehåll i fotbollen och då ska jag köra lite mer och olika pass på gymmet! Åkte sen hem till farmor där jag befinner mig just nu och ska fika lite. Himla mysigt:) dagens planer är annars att gå igenom en webbföreläsning som måste göras och sen åka hem till Teo och mysa/sova hos honom! Myys




Underbar fredag

Vilken mysig fredag jag har haft! Gick upp tidigt och tog en 4 km powerwalk! Åkte sen in till stan och mötte upp Lisa och Ida för lite cafefrukost. Hur mysigt som helst! Sen var det föreläsning innan jag gick på helg!! Firade detta med att åka till gymmet och körde styrka+solade( börjar bli blek nu..)



Torsdag

God förmiddag bloggen! Igår var en händelserik dag med träning på morgonen, jobb på cafet på eftermiddagen och sen träning på kvällen med Ida! Vi gick på ett pass som hette bodycombat och jag dog rent utsagt! Vi jobbade både med kondition och styrka under hela passet som var 1 h långt! Idag då? Varit på föreläsning nu under förmiddagen. Hängde sen en stund i stan med Johanna från klassen och nu är jag påväg till gymmet för att köra ett styrkepass! Ikväll väntar sista fotbollsträningen innan det blir en hel månads uppehåll!! Fyfan vad lycklig jag är över detta:) här kommer en bild på tjejerna som gör att jag överlever skoldagarna!


Tenta

Min första tenta är över och jag är såå lycklig! 11.5 h tog det och var äckligt svårt! Hoppas verkligen jag klara det!







RSS 2.0