Dagens träning

Fick bli 40 minuter crosstraining på dagens gympass och resten mage/rygg. Stabilt och svettigt avslut på denna veckans träning!👊


Pojkvännen lagar mat!

Trippelmiddagen blev inställd i sista minuten. Men när man har världens bästa pojkvän så ställer han sig i köket och lagar en mäktig middag istället på vår 3.5 års dag, medan jag sitter bredvid med ett glas vin:) lyx!

 


Smoothie!

Varje dag brukar jag dricka minst ett stort glas smoothie efter mina träningar! Jag blandar ihop yoghurt( vanilj), kvarg, en banan och bär(.. I detta fallet hallon men även jordgubbar, blåbär och björnbär är otroligt gott) blanda ihop och baaam det är klart för att dricka! Drömgott!


Morgonträning

Godmorgon på er! Min morgon började med en 7km springtur i regnrusket och avslutade med lite backträning. Ska nu göra iordning mig för att åka till Lindome. Det är parmiddag(.. x3) som står på schemat!


Gym

Slutade jobbet redan vid två idag så stack snabbt till gymmet och körde ett kungligt pass med inriktning på mina armar. Bra start på helgen!


Ur min garderob-paljettkjol

Enkel att matcha till både fest och till vardag! Köpt på design only! Kommer jag använda flitigt i sommar❤


Godmorgon

yTänkte bara flika in(.. På min egna blogg!) och säga godmorgon på er! Hoppas ni får en bra fredag! För min del vankas jobb innan jag kan gå på efterlängtad helg! Ikväll är även sista hemmamatchen mot Qviding och grillning med laget efteråt! Trevligt! Men nu:jobb!


Fynd på rean på design only


Det har sina fördelar med att vara brevbärare..

Man får bra motion om inget annat!


Kunglig blogg!

Kände att det var dags för mig att börja blogga igen så att mina nära och kära kan ha koll på mig(.. Ah fast nääh) detta ska bli en fett kunglig blogg hursomhelst där jag kommer skriva en del om mitt vardagsliv, men större delen av bloggen kommer bestå av träning- och shoppingtips! Enjoy!
 RSS 2.0